Ofte stillede spørgsmål om at købe FIFA Point

Hvad er denne hjemmeside?

Vi er store fans af spillet FIFA. Vi sælger ikke selv FIFA Points, vi har bare lavet en oversigt over, hvor man kan købe FIFA Points sikkert og billigt. På den måde kan du være sikker på, du kan købe FIFA Points billigt og sikkert på internettet.


Hvad er FUT?
FUT er en forkortelse for FIFA Ultimate Team, en af de mest populære spillemodi i FIFA spillet. Med FIFA Ultimate Team bygger du din egen klub med spillere i verdensklasse. Det kan man bruge FIFA Points til.


Hvordan køber man FIFA Point?

Det forklarer vi på vores side Sådan køber du FIFA Point. Bare rolig, det er totalt nemt for alle.


Hvilken betalingsmetoder kan man bruge?

Det kommer selvfølgelig an på de forskellige internetbutikker. Man kan for det meste bruge Kreditkort og MobilePay, som er de mest kendte betalingsmetoder i Danmark. Desuden vil man kunne betale med PayPal og Skrill.


Er der risiko for, at min konto kan blive blokeret?

Det vil højst sandsynligt ikke ske, når du køber FIFA Points i de netbutikker, vi anbefaler. Vi har i hvert fald aldrig hørt om, at det er sket. Vær opmærksom på, at der er en forskel mellem at købe FIFA Point og købe FIFA Mønter. Hvis du køber FIFA Mønter, er der stor risiko for at blive blokeret.

Det er altid noget du gør på eget ansvar.


Hvad er leveringstiden for FIFA Point?
For det meste sendes FIFA Points til dig digitalt inden for 15 minutter. Det betyder, at du vil modtage din kode i din indbakke, og med denne kode kan du føje FIFA Points til din FIFA Ultimate Team konto.


Hvor kan jeg købe FIFA Point sikkert?

Du kan besøge vores hjemmeside for at se, hvor du kan købe FIFA Points risikofrit: køb FIFA points. På hjemmesiden vælger du den konsol, du spiller FIFA på.

Eller du kan bare vælge din konsol direkte herunder:


Kan jeg også købe FIFA mønter? Og hvor?

Ja, du kan også købe FIFA mønter. Men der er en større risiko for at blive bandlyst. Det er en stor fordel, at FIFA Mønter er billigere end FIFA Points. Du kan også bruge FIFA Mønterne i FIFA Ultimate Team. Vær opmærksom på, at der er mange falske og skumle netbutikker med FIFA Mønter. Derfor anbefaler vi dig at købe mønter i MMOGA, en netbutik, der er troværdig og billig.