Om os

Vi er store fans af fodboldspillene fra EA Sports FIFA. Siden FIFA 98 har vi spillet hver eneste udgave af denne serie FIFA-spil. I FIFA 10 har spillets producent EA Sports, tilføjet FIFA Ultimate Team (FUT).

Store fans af FIFA

Lige siden FIFA Ultimate Team blev tilføjet, har vi spillet det. Man skal sætte det bedst mulige hold sammen af sine superstjerner. Vi fandt hurtigt ud af, at FUT kan være meget dyrt. Når vi ville have det bedste hold, skulle vi bruge spillepenge. Den hurtigste måde at få spillepenge på er ved at købe FIFA Points.

FIFA Points enormt dyre

Desværre er FIFA Points enormt dyre. Det var på det tidspunkt, vi begyndte at se efter nogen, der er billigere. Det var ikke nemt. Der er masser af hjemmesider, der sælger FIFA Points. Men der er mange af dem, der er utilregnelige. Sommetider leverer de ikke dine point, deres service kan være langsom, eller også virker deres kundesupport overhovedet ikke.

Afprøvet alle webshops

Vi har afprøvet næsten alle webshops, der sælger FIFA Points. Vi fandt hurtigt ud af, at der kun var et par stykker af dem, der var pålidelige. Derefter var der mange af vores venner, der spurgte os, hvor de skulle købe deres FIFA Points. Det var på det tidspunkt, vi bestemte os til at dele ud af vores viden.

Vi lavede denne hjemmeside for at fortælle om den bedste webshop til køb af FIFA Points. På den måde kan du nemt udvide dit FIFA Ultimate Team med de billigste FIFA Points. I sidste ende er det bare det, vi allesammen gerne vil.

Forhåbentlig vil du kunne lide vores hjemmeside og vores tjeneste. Mor dig godt med FIFA Ultimate Team! Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

FIFA Points

For hurtigt at købe billige FIFA Points, skal du vælge din konsol herunder og sammenligne netbutikker.